Spore Mod API not being detected despite me installing it

Questions seeking answers can be found here, someone else may have had the same issue and might have a solution.
Forum rules
BEFORE YOU POST...

Remember that mods you download that are created by Davo REQUIRE Spore: Galactic Adventures and REQUIRE your game to be installed & patched in this order.
  • - Install Spore Game
  • - (OPTIONAL) Install Spore C&C
  • - Install Spore Galactic Adventures
  • - Patch Spore and Spore Galactic Adventures to 1.5.1
If you have any further questions, feel free to ask.
User avatar
Mr0ctoMan
Hatchling
Hatchling
Posts: 1
Joined: Fri Sep 10, 2021 6:04 pm

Spore Mod API not being detected despite me installing it

Unread post by Mr0ctoMan »

So my spore for some reason or the other. I have as of recently uninstalled spore on steam and have tried using the CD version
Screenshot 2021-09-19 075512.png
I have these installed
:spore: :patch1.5: :ga: :cc:
I would some help or tips, please!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


User avatar
Tawret
Hatchling
Hatchling
Posts: 2
Joined: Sun Oct 17, 2021 9:59 am

Re: Spore Mod API not being detected despite me installing it

Unread post by Tawret »

I have exactly the same issue on my end with the same stuff installed, that being SPORE, the 1.5.1 patch, GA and C&C. I am yet to find a solution
User avatar
w232mate
Hatchling
Hatchling
Posts: 1
Joined: Mon Oct 25, 2021 8:58 am

Re: Spore Mod API not being detected despite me installing it

Unread post by w232mate »

did you launch the game using the api or did you launch it normally
:spore: spore man cool
Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Help”