Dark Injection mod not working

Here i will display mods and videos based from Darkspore!
Poster of the New User Apocalypse

Poster of the New User Apocalypse

Naerys
Posts: 2
Joined: Tue Oct 30, 2012 11:09 am
Gender: None specified
Status: Offline

Dark Injection mod not working

Unread post #1 by Naerys » Tue Oct 30, 2012 11:22 am

Sorry if this isn't the correct place to post this, or if this has been covered somewhere already, but I wasn't really able to find anything that helped my situation.

I already have Spore (patched), C&C and Galactic Adventures (patched) installed in that order, so I downloaded the required files and added them to the Data folder as per instruction. However when I go into the creature editor, none of the Darkspore parts are there, and from what I can tell, the mod's other features don't work either. Yet about half of the original Spore parts are either purple or orange, which I'm assuming might be the textures, so I can't tell if it is or isn't working. I've tried mods in the past and they rarely worked, even with the correct patches, etc. so I'm not really sure what to do to get it to work. If anyone has any suggestions I would very much appreciate it (and in case anyone does suggest this, yes, I've already removed any mods I had before adding this one in case it clashed with anything).



The Boss
Location: NOLA
Gender: Male
Zodiac: Cancer
Age: 33
Contact:
Status: Offline

Re: Dark Injection mod not working

Unread post #2 by Davo » Tue Oct 30, 2012 7:09 pm

how do you run the mod? steam version? EA version? CD version?
Support my Site via Adf.ly : View the Ad or Skip the Ad


Poster of the New User Apocalypse

Poster of the New User Apocalypse

Naerys
Posts: 2
Joined: Tue Oct 30, 2012 11:09 am
Gender: None specified
Status: Offline

Re: Dark Injection mod not working

Unread post #3 by Naerys » Tue Oct 30, 2012 10:21 pm

All my games are CD (DVD to be specific) versions.

Poster of the New User Apocalypse

Poster of the New User Apocalypse

Darkspore106
Posts: 2
Joined: Thu Nov 08, 2012 9:42 pm
Gender: None specified
Status: Offline

Re: Dark Injection mod not working

Unread post #4 by Darkspore106 » Thu Nov 08, 2012 10:24 pm

Naerys wrote:Sorry if this isn't the correct place to post this, or if this has been covered somewhere already, but I wasn't really able to find anything that helped my situation.

I already have Spore (patched), C&C and Galactic Adventures (patched) installed in that order, so I downloaded the required files and added them to the Data folder as per instruction. However when I go into the creature editor, none of the Darkspore parts are there, and from what I can tell, the mod's other features don't work either. Yet about half of the original Spore parts are either purple or orange, which I'm assuming might be the textures, so I can't tell if it is or isn't working. I've tried mods in the past and they rarely worked, even with the correct patches, etc. so I'm not really sure what to do to get it to work. If anyone has any suggestions I would very much appreciate it (and in case anyone does suggest this, yes, I've already removed any mods I had before adding this one in case it clashed with anything).

Same with me!I have CD.I want the parts I have 3 files!

Poster of the New User Apocalypse

Poster of the New User Apocalypse

leont3557
Posts: 1
Joined: Wed Nov 14, 2012 1:01 am
Location: 73,Cato St North,Birmingham,West Midlands,B7 5AP
Gender: None specified
Zodiac: Aries
Age: 45
Contact:
Status: Offline

Re: Dark Injection mod not working

Unread post #5 by leont3557 » Thu Nov 15, 2012 1:57 am

thank you for the information


Return to “Modding”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests