Adding the playbutton to make darkspore launch

Here i will display mods and videos based from Darkspore!
The Boss
Location: NOLA
Gender: Male
Zodiac: Cancer
Age: 33
Contact:
Status: Offline

Adding the playbutton to make darkspore launch

Unread post #1 by Davo » Sat Oct 07, 2017 3:44 pm

if you can open the web.package file, look for the file #7FB9CEE0.#DD6233D6


in this file look for this...

Code: Select all

function setStickyMessage(localekey)
{
        document.getElementById('Patch_Content_Frame').style.display ='none';
        var errortext = localekey;
        var matchedhead = errortext.match(/(\*\*\*).*(\*\*\*)/gi);
        var matchedheadstring = matchedhead[0].replace(/(\*\*\*)/gi,'');
        if (matchedheadstring == null)
        matchedheadstring = '';
        var matchedbody = errortext.match(/>.*</gi);
        var matchedbodystring = matchedbody[0].replace(/(>|<)/gi,'');
        if (matchedbodystring == null)
        matchedbodystring = '';
        var bodylinkstring = matchedbodystring.match(/(http:\/\/).*?(?=(\s|$))/gi);
        if (bodylinkstring!=null)
        matchedbodystring = matchedbodystring.replace(bodylinkstring[0],'<span style="color:#B0C5FF;text-decoration:underline;" onclick="javascript:openNewBrowser(\''+bodylinkstring[0]+'\');">'+bodylinkstring[0]+'</span>');
        var supportstring = localizedstringmap['SUPPORTSTRING'];
        var linkstring = supportstring.match(/(http:\/\/).*?(?=(\s|$))/gi);
        if (linkstring!=null)
        supportstring = supportstring.replace(linkstring[0],'<span style="color:#B0C5FF;text-decoration:underline;" onclick="javascript:openNewBrowser(\''+linkstring[0]+'\');">'+linkstring[0]+'</span>');
        var formatedmsg = ' '+matchedheadstring + '<span style="font-size:13px;font-family:Arial;font-weight:normal;color:white;"><br/><br/>'+matchedbodystring+'<br/><br/>'+supportstring+'</span>';
        setPlayButtonDeactive();
        updateProgressBar(0.0);
        document.getElementById("ERROR_TEXT").innerHTML = formatedmsg;
        document.getElementById("ERROR_MESSAGE").style.visibility = 'visible';
        oncriticalerror = true;
}



more specific

Code: Select all

        setPlayButtonDeactive();     


change to

Code: Select all

        setPlayButtonActive();     


however the game crashes most likely due to no server... im interested if anyone has input.


Support my Site via Adf.ly : View the Ad or Skip the Ad


Private

Private

CradilySlime
User avatar
Posts: 37
Joined: Fri Jan 20, 2017 5:17 pm
Gender: Female
Age: 11
Status: Offline

Re: Adding the playbutton to make darkspore launch

Unread post #2 by CradilySlime » Sat Oct 07, 2017 3:57 pm

Um i dont have darkspore
Image[/url] i have :ccp:

Guru

Guru

ThrowSomething
User avatar
Posts: 226
Joined: Sun Dec 27, 2009 12:31 pm
Location: In Your Machine
Gender: None specified
Contact:
Status: Offline

Re: Adding the playbutton to make darkspore launch

Unread post #3 by ThrowSomething » Sat Oct 07, 2017 4:03 pm

Seems a few minor tweaks, paired with a local API running on Davoonline.com would bring to life "DavoSpore". Wow.

Code: Select all

child.src= 'http://'+EnvironmentURL+'/api?version=1&method=api.status.getStatus&format=json&callback=updateServerStatus(data)'+'#'+d.getTime();
         parent.appendChild(child);



Tech Support

Tech Support

rob55rod
User avatar
Posts: 3241
Joined: Sat Jul 02, 2011 9:50 am
Location: Zelem's Nexus, rebuilding.
Gender: Male
Status: Offline

Re: Adding the playbutton to make darkspore launch

Unread post #4 by rob55rod » Sat Oct 07, 2017 4:35 pm

Away from home for the long weekend, wish I'd brought my Darkspore disk.

I have a few ideas for what this might still be able to accomplish, heh...

Guru

Guru

ThrowSomething
User avatar
Posts: 226
Joined: Sun Dec 27, 2009 12:31 pm
Location: In Your Machine
Gender: None specified
Contact:
Status: Offline

Re: Adding the playbutton to make darkspore launch

Unread post #5 by ThrowSomething » Sat Oct 07, 2017 4:44 pm

rob55rod wrote:Away from home for the long weekend, wish I'd brought my Darkspore disk.

I have a few ideas for what this might still be able to accomplish, heh...


Lemme guess..... DavoSpore9.r

HAHA...just kidding





Sergeant

Sergeant

Flames Kid
User avatar
Posts: 122
Joined: Mon Jan 23, 2017 12:52 pm
Location: Cryos
Gender: Male
Contact:
Status: Offline

Re: Adding the playbutton to make darkspore launch

Unread post #6 by Flames Kid » Sat Oct 07, 2017 5:39 pm

could someone please post the pre-modified web.package
:di: I am just a simulation §§§§§§§
Image

Sergeant First Class

Sergeant First Class

fungus3
Posts: 279
Joined: Fri Jul 22, 2011 6:38 am
Location: Angle: 225.06 Distance: 7,295.43 (pc)
Gender: Male
Zodiac: Taurus
Age: 21
Status: Offline

Re: Adding the playbutton to make darkspore launch

Unread post #7 by fungus3 » Sun Oct 08, 2017 2:17 pm

And coulde someone please post a step-by-step guide of the whole process so I don't screw myself over.

Sergeant

Sergeant

Flames Kid
User avatar
Posts: 122
Joined: Mon Jan 23, 2017 12:52 pm
Location: Cryos
Gender: Male
Contact:
Status: Offline

Re: Adding the playbutton to make darkspore launch

Unread post #8 by Flames Kid » Sun Oct 08, 2017 2:25 pm

mmhm
:di: I am just a simulation §§§§§§§
Image

Sergeant First Class

Sergeant First Class

fungus3
Posts: 279
Joined: Fri Jul 22, 2011 6:38 am
Location: Angle: 225.06 Distance: 7,295.43 (pc)
Gender: Male
Zodiac: Taurus
Age: 21
Status: Offline

Re: Adding the playbutton to make darkspore launch

Unread post #9 by fungus3 » Sun Oct 08, 2017 3:16 pm

How about linking Darkspore to the regular SPORE servers?

Sergeant

Sergeant

Flames Kid
User avatar
Posts: 122
Joined: Mon Jan 23, 2017 12:52 pm
Location: Cryos
Gender: Male
Contact:
Status: Offline

Re: Adding the playbutton to make darkspore launch

Unread post #10 by Flames Kid » Sun Oct 08, 2017 3:36 pm

you aRE FULL of gooD IDEas
:di: I am just a simulation §§§§§§§
Image

The Boss
Location: NOLA
Gender: Male
Zodiac: Cancer
Age: 33
Contact:
Status: Offline

Re: Adding the playbutton to make darkspore launch

Unread post #11 by Davo » Mon Oct 09, 2017 12:11 pm

Too think anyone was really interested in this... Shoulda known
Support my Site via Adf.ly : View the Ad or Skip the Ad








Sergeant

Sergeant

Flames Kid
User avatar
Posts: 122
Joined: Mon Jan 23, 2017 12:52 pm
Location: Cryos
Gender: Male
Contact:
Status: Offline

Re: Adding the playbutton to make darkspore launch

Unread post #12 by Flames Kid » Mon Oct 09, 2017 12:40 pm

?
:di: I am just a simulation §§§§§§§
Image

Sergeant First Class

Sergeant First Class

fungus3
Posts: 279
Joined: Fri Jul 22, 2011 6:38 am
Location: Angle: 225.06 Distance: 7,295.43 (pc)
Gender: Male
Zodiac: Taurus
Age: 21
Status: Offline

Re: Adding the playbutton to make darkspore launch

Unread post #13 by fungus3 » Mon Oct 09, 2017 2:50 pm

Davo wrote:Too think anyone was really interested in this... Shoulda known

Ah, was it just a JOKE?

The Boss
Location: NOLA
Gender: Male
Zodiac: Cancer
Age: 33
Contact:
Status: Offline

Re: Adding the playbutton to make darkspore launch

Unread post #14 by Davo » Tue Oct 10, 2017 11:54 am

fungus3 wrote:
Davo wrote:Too think anyone was really interested in this... Shoulda known

Ah, was it just a JOKE?


no more than the usual fungoid
Support my Site via Adf.ly : View the Ad or Skip the Ad








Sergeant

Sergeant

Flames Kid
User avatar
Posts: 122
Joined: Mon Jan 23, 2017 12:52 pm
Location: Cryos
Gender: Male
Contact:
Status: Offline

Re: Adding the playbutton to make darkspore launch

Unread post #15 by Flames Kid » Thu Oct 12, 2017 1:27 am

Please post the modified web.package I cant get it working and I want to see it
:di: I am just a simulation §§§§§§§
Image

Corporal

Corporal

Botifier
User avatar
Posts: 94
Joined: Fri Jul 09, 2010 7:54 am
Gender: Male
Status: Offline

Re: Adding the playbutton to make darkspore launch

Unread post #16 by Botifier » Sat Oct 14, 2017 2:41 pm

Flames Kid wrote:Please post the modified web.package I cant get it working and I want to see it

https://www.dropbox.com/s/6v1zwuxwavvxx ... ckage?dl=0 here

Sergeant

Sergeant

Flames Kid
User avatar
Posts: 122
Joined: Mon Jan 23, 2017 12:52 pm
Location: Cryos
Gender: Male
Contact:
Status: Offline

Re: Adding the playbutton to make darkspore launch

Unread post #17 by Flames Kid » Sat Oct 14, 2017 6:05 pm

Thanks
:di: I am just a simulation §§§§§§§
Image

Sergeant First Class

Sergeant First Class

fungus3
Posts: 279
Joined: Fri Jul 22, 2011 6:38 am
Location: Angle: 225.06 Distance: 7,295.43 (pc)
Gender: Male
Zodiac: Taurus
Age: 21
Status: Offline

Re: Adding the playbutton to make darkspore launch

Unread post #18 by fungus3 » Sun Oct 15, 2017 7:44 am

Error 102 and the play button is NOT enabled!

The Boss
Location: NOLA
Gender: Male
Zodiac: Cancer
Age: 33
Contact:
Status: Offline

Re: Adding the playbutton to make darkspore launch

Unread post #19 by Davo » Tue Oct 17, 2017 11:16 am

If a mod doesn't work, research the issue and post your findings here, funless.
Support my Site via Adf.ly : View the Ad or Skip the Ad








Tech Support

Tech Support

rob55rod
User avatar
Posts: 3241
Joined: Sat Jul 02, 2011 9:50 am
Location: Zelem's Nexus, rebuilding.
Gender: Male
Status: Offline

Re: Adding the playbutton to make darkspore launch

Unread post #20 by rob55rod » Tue Oct 17, 2017 11:44 am

fungus3, where did you install Darkspore from? And when?


Return to “Modding”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests