4D Planets ***FIXED***

Davo's Released Mods, and Some Unreleased. These are made for Galactic Adventures with patch 5.1, but some of them may still work on Core Spore. No harm can come from trying.
First Class

First Class

Oneman-Onegun
User avatar
Posts: 73
Joined: Sun Aug 22, 2010 4:47 am
Location: Up your asscrack
Gender: Male
Status: Offline

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread post #41 by Oneman-Onegun » Tue Aug 23, 2011 5:10 am

tombik wrote:
Oneman-Onegun wrote:In the Creature stage the mod doesnt work why is that?

Yes, it doesn't work in any stage (i installed it to Electronic ArtsSPOREData). I have'nt got GA but i got 1.5 patch. Whats wrong? :(

Ah. I see now. I had a look at the mod and it's kinda fixed to GA files. Unfortunately you need GA for it to work. I'm not sure how we can set it to Normal spore too. Maybe something for Davo or DVD (If he comes back) to work on.


Hmm...
I feel like killing you...

Poster of the New User Apocalypse

Poster of the New User Apocalypse

Dabeast564
User avatar
Posts: 3
Joined: Fri Nov 04, 2011 4:08 pm
Gender: None specified
Status: Offline

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread post #42 by Dabeast564 » Mon Nov 07, 2011 3:32 pm

yo its not working

Recruit

Recruit

fugiogi
Posts: 6
Joined: Fri Jan 06, 2012 6:41 pm
Gender: None specified
Status: Offline

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread post #43 by fugiogi » Fri Jan 06, 2012 8:15 pm

hey ummmm creature stage will not load with the 4d planet it just sits there how do i fix?

The Boss
Location: NOLA
Gender: Male
Zodiac: Cancer
Age: 33
Contact:
Status: Offline

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread post #44 by Davo » Fri Jan 06, 2012 8:24 pm

fugiogi wrote:hey ummmm creature stage will not load with the 4d planet it just sits there how do i fix?


it will load. how about letting it sit while you make a sandwich. it makes the world twice as long to load. if the game doesnt crash, it should work.

Dabeast564 wrote:yo its not working


um, why are you telling me? im not a psycic. you care to give details? or should i just not care?
Support my Site via Adf.ly : View the Ad or Skip the Ad


Recruit

Recruit

fugiogi
Posts: 6
Joined: Fri Jan 06, 2012 6:41 pm
Gender: None specified
Status: Offline

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread post #45 by fugiogi » Fri Jan 06, 2012 8:38 pm

while you posted this my game comepletly ashed my pc whats esitmated
loading time

The Boss
Location: NOLA
Gender: Male
Zodiac: Cancer
Age: 33
Contact:
Status: Offline

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread post #46 by Davo » Fri Jan 06, 2012 11:04 pm

i aqm not sure what the specs are on your pc. mine takes about double the time of the normal load. and i have a fast pc.
Support my Site via Adf.ly : View the Ad or Skip the Ad








Recruit

Recruit

fugiogi
Posts: 6
Joined: Fri Jan 06, 2012 6:41 pm
Gender: None specified
Status: Offline

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread post #47 by fugiogi » Sat Jan 07, 2012 9:31 am

davo my comeputer can load creature stage in 5 sec but with the mod it wont even load i waited 50 or 60 mins last night and nothing happend i had to uninstall cause i would be crashing every planet but i have a 6 core processor with 8 gb of ram

edit* could dark injection get in the way of the 4d planet mod ????

The Boss
Location: NOLA
Gender: Male
Zodiac: Cancer
Age: 33
Contact:
Status: Offline

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread post #48 by Davo » Sat Jan 07, 2012 5:22 pm

not sure, but if you are combining mods, like the creature overhaul with darkinject, and others, it may get complicated.
Support my Site via Adf.ly : View the Ad or Skip the Ad








Recruit

Recruit

fugiogi
Posts: 6
Joined: Fri Jan 06, 2012 6:41 pm
Gender: None specified
Status: Offline

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread post #49 by fugiogi » Sat Jan 07, 2012 6:17 pm

i had robotic aquatic cellstage which didnt work for me for some reason :P dark inject and i now have creature overhaul i deleted robtic aquatic cell stage i was thinking it might of been dark inject so i now have a backup file for dark inject so tell me if i try it without or still with dark inject


edit* did not work this thing must just hate me or im downloading it wrong i put it in spore_ep1/data is there another thing i need with it or is it just pooped :evil:

Sergeant

Sergeant

None
User avatar
Posts: 120
Joined: Mon Jan 02, 2012 6:18 pm
Location: on my home (or not)
Gender: None specified
Status: Offline

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread post #50 by None » Mon Jan 23, 2012 12:16 pm

this can change earth to a 4D planet?
ImageImageImageImageImage
I love Willosaur (aka Tripod) Image

The Boss
Location: NOLA
Gender: Male
Zodiac: Cancer
Age: 33
Contact:
Status: Offline

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread post #51 by Davo » Mon Jan 23, 2012 6:16 pm

i would guess so since it changed everyplanet i had
Support my Site via Adf.ly : View the Ad or Skip the Ad








Sergeant

Sergeant

None
User avatar
Posts: 120
Joined: Mon Jan 02, 2012 6:18 pm
Location: on my home (or not)
Gender: None specified
Status: Offline

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread post #52 by None » Mon Jan 23, 2012 6:38 pm

Davo wrote:i would guess so since it changed everyplanet i had

hmm ok i thing :?
ImageImageImageImageImage
I love Willosaur (aka Tripod) Image

Poster of the New User Apocalypse

Poster of the New User Apocalypse

hoblaph
Posts: 2
Joined: Thu Jan 26, 2012 8:47 am
Gender: None specified
Status: Offline

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread post #53 by hoblaph » Sun Jan 29, 2012 1:23 pm

please help, i downloaded this mod and it was really cool, but i just wanted to do a normal playthrough so i took it off but when i went back to playing all the planets were still 4d, how do i remove it completely?

Sergeant

Sergeant

None
User avatar
Posts: 120
Joined: Mon Jan 02, 2012 6:18 pm
Location: on my home (or not)
Gender: None specified
Status: Offline

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread post #54 by None » Sun Jan 29, 2012 3:53 pm

hoblaph wrote:please help, i downloaded this mod and it was really cool, but i just wanted to do a normal playthrough so i took it off but when i went back to playing all the planets were still 4d, how do i remove it completely?

oh man i want to know thats 2 cuz this is happening to me 2 :(
ImageImageImageImageImage
I love Willosaur (aka Tripod) Image

The Boss
Location: NOLA
Gender: Male
Zodiac: Cancer
Age: 33
Contact:
Status: Offline

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread post #55 by Davo » Sun Jan 29, 2012 9:12 pm

that didnt happen to me.
Support my Site via Adf.ly : View the Ad or Skip the Ad








Poster of the New User Apocalypse

Poster of the New User Apocalypse

hoblaph
Posts: 2
Joined: Thu Jan 26, 2012 8:47 am
Gender: None specified
Status: Offline

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread post #56 by hoblaph » Sun Jan 29, 2012 10:04 pm

I fixed it. just go onto normal spore and then back to GA and it fixes it.

Recruit

Recruit

fugiogi
Posts: 6
Joined: Fri Jan 06, 2012 6:41 pm
Gender: None specified
Status: Offline

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread post #57 by fugiogi » Sat Feb 04, 2012 4:10 pm

i just cant get this to work :cry: i did it without any mods latest update spore galactic adventures waited 5 hours i dont get it, but im getting tired of trying but whatever all your mods work for me :) its only 4d planets i odnt get it


Return to “Davo's Spore Mods”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest