4D Planets ***FIXED***

Davo's Released Mods, and Some Unreleased. These are made for Galactic Adventures with patch 5.1, but some of them may still work on Core Spore. No harm can come from trying.
The Boss
Location: NOLA
Contact:

4D Planets ***FIXED***

Unread postby Davo » Mon Apr 05, 2010 8:38 pm

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Support my Site via Adf.ly : View the Ad or Skip the Ad


Poster of the New User Apocalypse

Poster of the New User Apocalypse

LightRealm
Posts: 0
Joined: Fri May 28, 2010 8:53 pm

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread postby LightRealm » Sat May 29, 2010 1:25 pm

Does it work with The Adventure editor?

The Boss
Location: NOLA
Contact:

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread postby Davo » Sat May 29, 2010 9:02 pm

yes
Support my Site via Adf.ly : View the Ad or Skip the Ad








Recruit

Recruit

BasiltheDog
User avatar
Posts: 5
Joined: Sat Jul 24, 2010 9:19 am
Location: Galactic Core
Contact:

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread postby BasiltheDog » Wed Jul 28, 2010 11:54 am

Does this affect all planets or only a few?
Image
The Vexus! /\
muahahahaha!

The Boss
Location: NOLA
Contact:

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread postby Davo » Wed Jul 28, 2010 5:51 pm

every planet
Support my Site via Adf.ly : View the Ad or Skip the Ad








Recruit

Recruit

BasiltheDog
User avatar
Posts: 5
Joined: Sat Jul 24, 2010 9:19 am
Location: Galactic Core
Contact:

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread postby BasiltheDog » Thu Jul 29, 2010 7:25 am

Oh well. I was hoping for some more variety. But anyway, that Flora Editor is awesome. Thanx! Thanx! And Thanx again!
Image
The Vexus! /\
muahahahaha!

First Class

First Class

Oneman-Onegun
User avatar
Posts: 73
Joined: Sun Aug 22, 2010 4:47 am
Location: Up your asscrack

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread postby Oneman-Onegun » Tue Aug 24, 2010 2:14 am

How do u do force save? Betterspore's force save doesn't work
Hmm...
I feel like killing you...

First Class

First Class

Oneman-Onegun
User avatar
Posts: 73
Joined: Sun Aug 22, 2010 4:47 am
Location: Up your asscrack

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread postby Oneman-Onegun » Tue Aug 24, 2010 2:53 am

Which stage?
Hmm...
I feel like killing you...

The Boss
Location: NOLA
Contact:

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread postby Davo » Tue Aug 24, 2010 10:44 am

Support my Site via Adf.ly : View the Ad or Skip the Ad








The Boss
Location: NOLA
Contact:

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread postby Davo » Tue Aug 24, 2010 2:32 pm

Support my Site via Adf.ly : View the Ad or Skip the Ad








Poster of the New User Apocalypse

Poster of the New User Apocalypse

sporedumisdown
Posts: 1
Joined: Tue Aug 31, 2010 2:54 pm

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread postby sporedumisdown » Tue Aug 31, 2010 4:10 pm

hey how do you become a tribal stage guy and walk around with your chieftain other than just sitting there not being your own dude?

The Boss
Location: NOLA
Contact:

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread postby Davo » Tue Aug 31, 2010 7:35 pm

well maybe the problem is with the interface protocol. you should always have it qurked to at least 77.875% accuracy. if that doesnt work, try asking a real question.
Support my Site via Adf.ly : View the Ad or Skip the Ad








First Class

First Class

Oneman-Onegun
User avatar
Posts: 73
Joined: Sun Aug 22, 2010 4:47 am
Location: Up your asscrack

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread postby Oneman-Onegun » Thu Sep 16, 2010 10:33 am

In the Creature stage the mod doesnt work why is that?
Hmm...
I feel like killing you...

The Boss
Location: NOLA
Contact:

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread postby Davo » Thu Sep 16, 2010 12:17 pm

Support my Site via Adf.ly : View the Ad or Skip the Ad








First Class

First Class

Oneman-Onegun
User avatar
Posts: 73
Joined: Sun Aug 22, 2010 4:47 am
Location: Up your asscrack

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread postby Oneman-Onegun » Fri Sep 24, 2010 8:46 am

In the video it shows you walking on a wall, I cant. And in my Spore the planet isnt 4d its 3d like normal, it only works in the Adventure Editor.
Hmm...
I feel like killing you...

The Boss
Location: NOLA
Contact:

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread postby Davo » Wed Oct 13, 2010 2:53 pm

thats weird, but no 2 spore games are alike. and my mods dont always liveup to peoples expections. but i build mods to my pc's specs. thats all i can say now.
Support my Site via Adf.ly : View the Ad or Skip the Ad








Recruit

Recruit

oscaro99
User avatar
Posts: 10
Joined: Sun Oct 31, 2010 10:02 am
Location: SWEDEN,GÖTEBORG
Contact:

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread postby oscaro99 » Mon Nov 01, 2010 8:38 am

Hey Davo! =D

i have an idea if that works.

idea 1. Please can you try to mod 100 planets in an solarsystem.
idea 2. or in creature stage the nest in water "also land is water water is land"
idea 3. or starting as an epic in cell stage.

i hope you think you can do it =)

First Class

First Class

Oneman-Onegun
User avatar
Posts: 73
Joined: Sun Aug 22, 2010 4:47 am
Location: Up your asscrack

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread postby Oneman-Onegun » Mon Mar 21, 2011 12:28 pm

Does it work on Normal Spore without GA Adventures?
Hmm...
I feel like killing you...

The Boss
Location: NOLA
Contact:

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread postby Davo » Mon Mar 21, 2011 4:29 pm

not really sure, you can test tho, and let us know.
Support my Site via Adf.ly : View the Ad or Skip the Ad








Recruit

Recruit

tombik
Posts: 5
Joined: Sat Mar 12, 2011 7:48 pm

Re: 4D Planets ***FIXED***

Unread postby tombik » Mon May 02, 2011 10:22 am

Oneman-Onegun wrote:In the Creature stage the mod doesnt work why is that?

Yes, it doesn't work in any stage (i installed it to Electronic ArtsSPOREData). I have'nt got GA but i got 1.5 patch. Whats wrong? :(


Return to “Davo's Spore Mods”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron