WorldBuilder

Recruit

Recruit

cheppy
Posts: 6
Joined: Fri Oct 22, 2010 8:21 am
Gender: None specified
Status: Offline

WorldBuilder

Unread post #1 by cheppy » Sat Oct 23, 2010 7:23 pm

Hey guys,

I have come here because of a few reasons,

I like the maps you have made but also to ask for a little help.

I have installed the WorldBuilder but get the following error message:

"The Application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect."

I am running Windows 7 Ultimate Build 7600

The C&C4 is a Digital Download from EA

Could any one help?

Best Regards,

Cheppy



The Boss
Location: NOLA
Gender: Male
Zodiac: Cancer
Age: 33
Contact:
Status: Offline

Re: WorldBuilder

Unread post #2 by Davo » Sat Oct 23, 2010 8:20 pm

EA has given us no support for this game. Rotton Dogs!

I will do a search for you.
Support my Site via Adf.ly : View the Ad or Skip the Ad


Recruit

Recruit

cheppy
Posts: 6
Joined: Fri Oct 22, 2010 8:21 am
Gender: None specified
Status: Offline

Re: WorldBuilder

Unread post #3 by cheppy » Sun Oct 24, 2010 9:45 am

Cheers Davo

Recruit

Recruit

cheppy
Posts: 6
Joined: Fri Oct 22, 2010 8:21 am
Gender: None specified
Status: Offline

Re: WorldBuilder

Unread post #4 by cheppy » Sat Oct 30, 2010 8:53 am

Just to let you know,

I have managed to fix this problem. I went to Microsoft Download center and installed "Visual Basic 2008"

Once this was installed World Builder works a treat.

Hope this will help other's also.

Regards,

Cheppy

The Boss
Location: NOLA
Gender: Male
Zodiac: Cancer
Age: 33
Contact:
Status: Offline

Re: WorldBuilder

Unread post #5 by Davo » Sat Oct 30, 2010 11:15 am

cool! thanks for posting the solution, now others with this problem can use this as a reference.
Support my Site via Adf.ly : View the Ad or Skip the Ad









Return to “Tiberium Twilight Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest