Hello

Chat about anything and everything or nothing at all.
All spam will be removed on sight.
Forum rules
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.
DragonL0rd132
Poster of the New User Apocalypse
Poster of the New User Apocalypse
Posts: 0
Joined: Fri May 20, 2011 1:01 am

Hello

Unread postby DragonL0rd132 » Fri May 20, 2011 1:15 am

Hi, I'm a creator and got the Spore game right when it came out and I saw the Darkspore mod and leaped for joy.
However it is not working, do I have to have Galactic Adventures to use it?

User avatar
coook11
Staff Sergeant
Staff Sergeant
Posts: 153
Joined: Sun May 01, 2011 11:24 pm
Location: On your screen
Contact:

Re: Hello

Unread postby coook11 » Sun Jun 12, 2011 8:27 pm

Yes GA is required for all or most mods at least davo's
Signature... there I put a signature
Image

User avatar
Davo
The Boss
The Boss
Sergeant Major of the Davo Army
Sergeant Major of the Davo Army
Posts: 2178
Joined: Sun Dec 27, 2009 1:36 am
Location: NOLA
Contact:

Re: Hello

Unread postby Davo » Sun Jun 12, 2011 10:25 pm

yes, and installing the game in the correct install order.
Support my Site via Adf.ly : View the Ad or Skip the Ad



Return to “Off Topic”