Help me please! I have a problem with my creature graphics on gameplay

Forum rules
BEFORE YOU POST...

Remember that all mods available here REQUIRE Spore: Galactic Adventures AND patch 5.1. Patch 6\Bot Parts does NOT include Patch 5.1! (Some may work on other setups, but this is recommended)

Can't get a mod to work? Feel free to ask for help, there's always someone around to help out. Just make sure to include the following information:
a) Did you install Spore from Steam, Origin, or a Disk?
b) Is your game patched to the latest version?
c) Do you have Galactic Adventures?
d) If so, is it also patched to the latest version?
e) Where did you install the mod to?
f) What is the file's current name in the folder you installed it to?
This information is needed for us to help you!
keen29112000
Poster of the New User Apocalypse
Poster of the New User Apocalypse
Posts: 1
Joined: Sat Jun 29, 2019 11:56 pm

Help me please! I have a problem with my creature graphics on gameplay

Unread postby keen29112000 » Sun Jul 07, 2019 1:22 am

Image
I am new and I don't know how to fix it. It happens all the time when I use the creatures I made. Can you tell me how to solve this problem?

User avatar
rob55rod
Tech Support
Tech Support
Sergeant Major of the Davo Army
Sergeant Major of the Davo Army
Posts: 3816
Joined: Sat Jul 02, 2011 9:50 am
Location: Zelem's Nexus, rebuilding.

Re: Help me please! I have a problem with my creature graphics on gameplay

Unread postby rob55rod » Mon Jul 08, 2019 12:10 pm

Moved, as this doesn't pertain specifically to Dark Injection.

Just re-save the creature and hope for the best. That's all you can do, really.
Having trouble with the Spore ModAPI Launcher Kit? Let us know here!

If you're reading this, you have my permission to build off of my mods as long as I am credited. Please don't mirror my work unaltered, unless I no longer provide a working download.


Return to “Mod Help”