Dr.Pepper Parts problem

Forum rules
BEFORE YOU POST...

Remember that all mods available here REQUIRE Spore: Galactic Adventures AND patch 5.1. Patch 6\Bot Parts does NOT include Patch 5.1! (Some may work on other setups, but this is recommended)

Can't get a mod to work? Feel free to ask for help, there's always someone around to help out. Just make sure to include the following information:
a) Did you install Spore from Steam, Origin, or a Disk?
b) Is your game patched to the latest version?
c) Do you have Galactic Adventures?
d) If so, is it also patched to the latest version?
e) Where did you install the mod to?
f) What is the file's current name in the folder you installed it to?
This information is needed for us to help you!
User avatar
lom357
Poster of the New User Apocalypse
Poster of the New User Apocalypse
Posts: 4
Joined: Sun Oct 31, 2010 9:53 pm
Location: Having tea with The Grox

Dr.Pepper Parts problem

Unread postby lom357 » Thu Nov 04, 2010 6:23 am

Well I have the Dr.Pepper parts but when I put the BP2.Package,I see
no robot parts or extra tabs under.

Help?
Currently offering:1 Dr.Pepper Code
Please pm me why you would want it
and ill think about it.

User avatar
MinionJoe
The GateKeeper
The GateKeeper
First Class
First Class
Posts: 74
Joined: Wed Jul 14, 2010 2:34 pm

Re: Dr.Pepper Parts problem

Unread postby MinionJoe » Thu Nov 04, 2010 9:50 am

lom357 wrote:...when I put the BP2.Package...


Where are you putting it and are you messing with it at all?
Image

User avatar
HACKER80
First Sergeant
First Sergeant
Posts: 488
Joined: Fri Aug 12, 2011 4:27 am
Location: I think my hous.....................................
Contact:

Re: Dr.Pepper Parts problem

Unread postby HACKER80 » Tue Dec 06, 2011 12:42 pm

Where do you bought spore???
Try to download the bot parts patch or if you want to share them watch this video: http://www.youtube.com/watch?v=cL691F8BQI4
Modding makes spore almost always better on every way :D
My Spore name is kassa80!!!


Return to “Mod Help”