12-24-2020
Due to an unexpected database update fail, the forum had to undergo a reset to an August backup. This sadly means all new user registations and content posted between 08-08-2020 and 12-24-2020 has been wiped. We apologize for the inconvenience and have taken measures to prevent this error from happening in the future.

12-26-2020
Interested in a moderator position? Speak with Rob55Rod or Darhagonable on my personal Discord server or the official Spore Modding Community Discord server.

PLEASE HELP (((VERY IMPORTANT)))

Forum rules
BEFORE YOU POST...

Remember that all mods available here REQUIRE Spore: Galactic Adventures AND patch 5.1. Patch 6\Bot Parts does NOT include Patch 5.1! (Some may work on other setups, but this is recommended)

Can't get a mod to work? Feel free to ask for help, there's always someone around to help out. Just make sure to include the following information:
a) Did you install Spore from Steam, Origin, or a Disk?
b) Is your game patched to the latest version?
c) Do you have Galactic Adventures?
d) If so, is it also patched to the latest version?
e) Where did you install the mod to?
f) What is the file's current name in the folder you installed it to?
This information is needed for us to help you!
User avatar
worldbuilder
Cell
Cell
Posts: 20
Joined: Fri Oct 18, 2013 2:25 pm

PLEASE HELP (((VERY IMPORTANT)))

Unread post by worldbuilder »

Hello I recently installed a couple of mods so I can enjoy spore even more, but now like the title says I can't place hands or feet! and when I want to start a new game the planet name is BAD_DATA
here's a list of the mods that I have:
Spoiler
- SporeMadnessV3

- Limon Spore Mod (I installed this last and followed the instructions on the thread)

- PurpleSpiceOnHomeworld (viewtopic.php?f=123&t=2380)

- PlatinumSpore1.8.1

- Grox_made_easy(I have no idea what this is I found it on the 450 spordum mods archive and wanted to try it)

- graveyard(again from the 450 spordum mods archive)

- 2005civstage(from davo's sporedum mod archives)

- AnEpic1.1

- 1_easybadges

- Spore Dark Injection(without original models and textures)
Also if anyone who could tell me what other problems I could encounter with the current mod list that I have that would be awesome and thanks in advance

EDIT: I eliminated the following mods as the cause for the bug:
- AnEpic1.1
- 2005civstage
- Grox_made_easy
Last edited by worldbuilder on Sun Dec 15, 2013 6:54 am, edited 2 times in total.


User avatar
CamBen
Sentient
Sentient
Posts: 1352
Joined: Thu Mar 17, 2011 5:26 pm
Age: 21

Re: PLEASE HELP (((VERY IMPORTANT

Unread post by CamBen »

What does the 2005 civ mod do?
Spore is creative, even the mods and hacks.
Or, should I say, especially the mods and hacks?

Now currently making content for the Life is Strange and Portal communities. Check me out on YouTube
User avatar
worldbuilder
Cell
Cell
Posts: 20
Joined: Fri Oct 18, 2013 2:25 pm

Re: PLEASE HELP (((VERY IMPORTANT

Unread post by worldbuilder »

Camßεn wrote:What does the 2005 civ mod do?
I don't have a clue :3 it sounds like it gives me the 2005 civilization stage (I wanted to try it)
User avatar
Forgottenspore
Cell
Cell
Posts: 23
Joined: Mon Jun 16, 2014 11:51 pm

Re: PLEASE HELP (((VERY IMPORTANT)))

Unread post by Forgottenspore »

Limon Spore would do this to you, The Grox replacement has to be done very carefully or else.
You may have to reinstall sadly
ForgottenSpore.com
Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Mod Help”