Unpacking Troubles (SporeModderFX v2.1.6)

Forum rules
BEFORE YOU POST...

Remember that all mods available here REQUIRE Spore: Galactic Adventures AND patch 5.1. Patch 6\Bot Parts does NOT include Patch 5.1! (Some may work on other setups, but this is recommended)

Can't get a mod to work? Feel free to ask for help, there's always someone around to help out. Just make sure to include the following information:
a) Did you install Spore from Steam, Origin, or a Disk?
b) Is your game patched to the latest version?
c) Do you have Galactic Adventures?
d) If so, is it also patched to the latest version?
e) Where did you install the mod to?
f) What is the file's current name in the folder you installed it to?
This information is needed for us to help you!
User avatar
Spiffy759
Recruit
Recruit
Posts: 5
Joined: Fri Sep 06, 2019 12:41 am

Unpacking Troubles (SporeModderFX v2.1.6)

Unread postby Spiffy759 » Fri Sep 06, 2019 3:09 am

When I go to unpack spore's files so I can begin to create my mod, it starts loading properly, but then the bar gets stuck and doesn't move. I let it run for an hour and nothing changed. I am using the steam version of spore (A fresh install I did a few days ago following install order of Spore-CC-GA-Botparts). Both the Mod tool and spore are on the same disk. I'm not sure if everything loads properly, or if I'm missing files by cancelling the unpacking. Everything seems to be there, but I just want to be sure. Is it cause I have bot parts installed?








EDIT: I found out the auto path was wrong, and have subsequently figured out a different way to import all the files I need. Oops. But I figured it out. It's modding time!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Return to “Mod Help”