Installing Dark Injection Issue

Found a bug in a 9.r beta? Let us know here, so we can fix it.
Forum rules
1. Please post only ONE bug per THREAD. If you have multiple bugs to report, create a thread FOR EACH BUG.

2. Please NAME your THREADS as DESCRIPTIVELY as possible.

3. Please DO NOT CREATE report threads for bugs which have already been reported. This produces REDUNDANT BUG REPORTS, which slows down development by making it harder for me to read, reports and fix the bugs mentioned within them. This also applies for bugs which have been fixed and moved accordingly, so CHECK the FIXED BUGS subforum BEFORE POSTING. Previously-submitted bug reports can be found here: http://www.davoonline.com/phpBB3/viewforum.php?f=174
Kittynumyum
Poster of the New User Apocalypse
Poster of the New User Apocalypse
Posts: 3
Joined: Wed Jul 01, 2020 12:16 am

Installing Dark Injection Issue

Unread postby Kittynumyum » Wed Jul 01, 2020 12:21 am

When I successfully installed Dark Injection, it worked when I first launched it, but by the time I was entering the game, it told me I had to quit and launch the game with Spore ModAPI Launcher. Afterwards, the mod wasn't working at all. I have what I need but still can't find the source of the problem. What's going on?

NUCLEARCAKEEE
Recruit
Recruit
Posts: 13
Joined: Wed Jun 24, 2020 3:52 pm

Re: Installing Dark Injection Issue

Unread postby NUCLEARCAKEEE » Wed Jul 01, 2020 9:35 am

Going to repeat what I said to another guy:
Well, make sure you did none of these:
-Run the Mod API without C&C and GA installed, in that order
-Run the Mod API in Administrator mode
-Run the Mod API using the Steam version
-Run the Mod API with multiple versions of Spore installed
Are you only running DI, or did you install other things?

Kittynumyum
Poster of the New User Apocalypse
Poster of the New User Apocalypse
Posts: 3
Joined: Wed Jul 01, 2020 12:16 am

Re: Installing Dark Injection Issue

Unread postby Kittynumyum » Wed Jul 01, 2020 10:26 am

Okay, the mod is working now, but when I launch the game, it says "Please close Spore and reopen it through the Spore ModAPI Launcher. If you are already using Spore ModAPI Launcher, seek assistance on DavoOnline." What do I need to do?

Kittynumyum
Poster of the New User Apocalypse
Poster of the New User Apocalypse
Posts: 3
Joined: Wed Jul 01, 2020 12:16 am

Re: Installing Dark Injection Issue

Unread postby Kittynumyum » Wed Jul 01, 2020 11:56 am

So when I launch the Spore ModAPI Launcher, it only shows the Galactic Adventures Intro and when I enter Creature Editor, the game crashes. Why is this happening?

User avatar
rob55rod
Tech Support
Tech Support
Posts: 4069
Joined: Sat Jul 02, 2011 9:50 am
Location: Zelem's Nexus, rebuilding.

Re: Installing Dark Injection Issue

Unread postby rob55rod » Thu Jul 02, 2020 1:17 pm

So when I launch the Spore ModAPI Launcher, it only shows the Galactic Adventures Intro and when I enter Creature Editor, the game crashes. Why is this happening?
Where did you buy and install Spore from?
Having trouble with the Spore ModAPI Launcher Kit? Get help here!

If you're reading this, you have my permission to build off of my mods as long as I am credited. Please don't mirror my work unaltered, unless I no longer provide a working download.


Return to “DI 9.r Bug Reports”