UI Problem when choosing cell colour

Found a bug in a 9.r beta? Let us know here, so we can fix it.
Forum rules
1. Please post only ONE bug per THREAD. If you have multiple bugs to report, create a thread FOR EACH BUG.

2. Please NAME your THREADS as DESCRIPTIVELY as possible.

3. Please DO NOT CREATE report threads for bugs which have already been reported. This produces REDUNDANT BUG REPORTS, which slows down development by making it harder for me to read, reports and fix the bugs mentioned within them. This also applies for bugs which have been fixed and moved accordingly, so CHECK the FIXED BUGS subforum BEFORE POSTING. Previously-submitted bug reports can be found here: viewforum.php?f=174
PurpleMagma205
Poster of the New User Apocalypse
Poster of the New User Apocalypse
Posts: 1
Joined: Fri Jun 26, 2020 3:22 am

UI Problem when choosing cell colour

Unread postby PurpleMagma205 » Mon Jun 29, 2020 3:04 am

https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... nknown.png
the only colours I can pick are white and red, the UI doesn't let me pick any others
this only happens in cell stage
every other stage is fine
I used a mod that changes stuff about the cell stage, so that might be it

NUCLEARCAKEEE
Recruit
Recruit
Posts: 13
Joined: Wed Jun 24, 2020 3:52 pm

Re: UI Problem when choosing cell colour

Unread postby NUCLEARCAKEEE » Mon Jun 29, 2020 7:35 am

Looks like it's a problem with the Darkspore UI more than anything.

User avatar
rob55rod
Tech Support
Tech Support
Sergeant Major of the Davo Army
Sergeant Major of the Davo Army
Posts: 4064
Joined: Sat Jul 02, 2011 9:50 am
Location: Zelem's Nexus, rebuilding.

Re: UI Problem when choosing cell colour

Unread postby rob55rod » Mon Jun 29, 2020 9:18 am

Yeah, that'd be a Style-only Darkspore GUI bug. Sorry about that. Try switching to literally any of the other GUIs, let me know if that resolves the problem.
Having trouble with the Spore ModAPI Launcher Kit? Get help here!

If you're reading this, you have my permission to build off of my mods as long as I am credited. Please don't mirror my work unaltered, unless I no longer provide a working download.


Return to “DI 9.r Bug Reports”