Sea Vehicle Editor Graphical Bug?

Found a bug in a 9.r beta? Let us know here, so we can fix it.
Forum rules
1. Please post only ONE bug per THREAD. If you have multiple bugs to report, create a thread FOR EACH BUG.

2. Please NAME your THREADS as DESCRIPTIVELY as possible.

3. Please DO NOT CREATE report threads for bugs which have already been reported. This produces REDUNDANT BUG REPORTS, which slows down development by making it harder for me to read, reports and fix the bugs mentioned within them. This also applies for bugs which have been fixed and moved accordingly, so CHECK the FIXED BUGS subforum BEFORE POSTING. Previously-submitted bug reports can be found here: viewforum.php?f=174
Recruit

Recruit

werewolfwrath
Posts: 14
Joined: Tue Dec 06, 2016 12:17 pm
Gender: None specified
Status: Offline

Sea Vehicle Editor Graphical Bug?

Unread post #1 by werewolfwrath » Wed May 23, 2018 5:53 pm

So normally the sea vehicle editor looks like this
Spore_2018-05-23_16-33-07.png
but for some reason having dark injection installed makes it look like this
Spore_2018-05-23_16-47-27.png
The particles that were underwater are now covering the whole screen and the clouds are now directly on the water, which means that the editor will sometimes load the vehicle either next to one of the clouds or in rare cases inside one. I don't know why dark injections is doing this or why only the sea vehicle editor seems to be affected.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.



Tech Support

Tech Support

rob55rod
User avatar
Posts: 3342
Joined: Sat Jul 02, 2011 9:50 am
Location: Zelem's Nexus, rebuilding.
Gender: Male
Status: Offline

Re: Sea Vehicle Editor Graphical Bug?

Unread post #2 by rob55rod » Thu May 24, 2018 10:12 am

Odd...how exactly did you determine that DI was at fault?

Recruit

Recruit

werewolfwrath
Posts: 14
Joined: Tue Dec 06, 2016 12:17 pm
Gender: None specified
Status: Offline

Re: Sea Vehicle Editor Graphical Bug?

Unread post #3 by werewolfwrath » Thu May 24, 2018 7:16 pm

I uninstalled everything back to unmodded GA and it was normal. When I put just DI back the issue came back as well. I even did fresh install attempt just to be sure.


Return to “DI 9.r Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest