Creature Editor UI glitch

Found a bug in a 9.r beta? Let us know here, so we can fix it.
Forum rules
1. Please post only ONE bug per THREAD. If you have multiple bugs to report, create a thread FOR EACH BUG.

2. Please NAME your THREADS as DESCRIPTIVELY as possible.

3. Please DO NOT CREATE report threads for bugs which have already been reported. This produces REDUNDANT BUG REPORTS, which slows down development by making it harder for me to read, reports and fix the bugs mentioned within them. This also applies for bugs which have been fixed and moved accordingly, so CHECK the FIXED BUGS subforum BEFORE POSTING. Previously-submitted bug reports can be found here: viewforum.php?f=174
The_Chronicles_Witch
Recruit
Recruit
Posts: 6
Joined: Mon Apr 06, 2020 1:29 pm

Creature Editor UI glitch

Unread postby The_Chronicles_Witch » Mon Apr 06, 2020 1:54 pm

Alright, this is probably linked to the one I just posted previously, but I think I'll list is separately so it is easier to diagnose if it is not actually the same issue.

I have previously reported how I couldn't access anything related to GA.
One of the things I noticed was that I could still use non GA editors,
but the creature editor UI is bugged.

If you look to the top right, you can see the messed up stat UI column.
On the other hand, the DI parts somehow, magically, still work,
despite the seeming lack of GA.

Hope's up that I can find a fix! Thanks :)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

The_Chronicles_Witch
Recruit
Recruit
Posts: 6
Joined: Mon Apr 06, 2020 1:29 pm

Re: Creature Editor UI glitch

Unread postby The_Chronicles_Witch » Tue Apr 07, 2020 5:59 pm

Update! :
I uninstalled and reinstalled everything, magically fixed this glitch but made the first one worse...
Might mark this as resolved for now if I can figure it out.

Thanks!


Return to “DI 9.r Bug Reports”