graphics not quite lining up

Squashed beyond recognition. Unlike real bugs, these weren't alive enough to be worth sparing.
User avatar
Snaid1
Staff Sergeant
Staff Sergeant
Posts: 151
Joined: Tue Jul 27, 2010 10:52 am

graphics not quite lining up

Unread postby Snaid1 » Sat Jul 21, 2018 1:38 am

So I just reinstalled Spore, GA, and Dark Injection and decided it was time to try the darkspore graphics layout. it looks great except some minor graphical issues with where some of the buttons and things end up.

Firstly,
I don't know what the selector is on. I did a galaxy reset so there isn't a previous game to highlight
Image

Second,
When I look at a creation in the sporepedia the buttons are under the borders of the windows. they function fine but it's still a bit odd.
Image

for ease of debugging:
OS: Windows 10
Computer resolution: 1920 x 1080
Spore Settings:
-Origin Spore + C&C + GA
-Windowed Mode
-1440 x 900 @ 60Hz

Let me know if there's any other info I can provide to help.

User avatar
Flames Kid
Sergeant
Sergeant
Posts: 143
Joined: Mon Jan 23, 2017 12:52 pm
Location: Cryos
Contact:

Re: graphics not quite lining up

Unread postby Flames Kid » Sat Jul 21, 2018 3:31 pm

This is just general DI bugs, Rob55rod is (i hope) working on improving this
:di: I am just a simulation §§§§§§§
Image

User avatar
Flames Kid
Sergeant
Sergeant
Posts: 143
Joined: Mon Jan 23, 2017 12:52 pm
Location: Cryos
Contact:

Re: graphics not quite lining up

Unread postby Flames Kid » Sat Jul 21, 2018 3:31 pm

This is just general DI bugs, Rob55rod is (i hope) working on improving this
:di: I am just a simulation §§§§§§§
Image

User avatar
Flames Kid
Sergeant
Sergeant
Posts: 143
Joined: Mon Jan 23, 2017 12:52 pm
Location: Cryos
Contact:

Re: graphics not quite lining up

Unread postby Flames Kid » Sat Jul 21, 2018 3:31 pm

oops
:di: I am just a simulation §§§§§§§
Image

User avatar
rob55rod
Tech Support
Tech Support
Sergeant Major of the Davo Army
Sergeant Major of the Davo Army
Posts: 3869
Joined: Sat Jul 02, 2011 9:50 am
Location: Zelem's Nexus, rebuilding.

Re: graphics not quite lining up

Unread postby rob55rod » Sat Jul 21, 2018 7:23 pm

The highlight in the first image isn't meant to be over a planet, but over the "Galactic Adventures" button.

In any case...both of these have already been fixed for the next Public Beta. Thanks anywaves, though.
Having trouble with the Spore ModAPI Launcher Kit? Let us know here!

If you're reading this, you have my permission to build off of my mods as long as I am credited. Please don't mirror my work unaltered, unless I no longer provide a working download.

User avatar
Snaid1
Staff Sergeant
Staff Sergeant
Posts: 151
Joined: Tue Jul 27, 2010 10:52 am

Re: graphics not quite lining up

Unread postby Snaid1 » Tue Jul 24, 2018 8:07 am

Glad it's already taken care of :)
I wasn't sure so I figured it wouldn't hurt to report the issue.

User avatar
rob55rod
Tech Support
Tech Support
Sergeant Major of the Davo Army
Sergeant Major of the Davo Army
Posts: 3869
Joined: Sat Jul 02, 2011 9:50 am
Location: Zelem's Nexus, rebuilding.

Re: graphics not quite lining up

Unread postby rob55rod » Tue Jul 24, 2018 12:49 pm

Snaid1 wrote:Glad it's already taken care of :)
I wasn't sure so I figured it wouldn't hurt to report the issue.

Definitely, I'd always rather have a report of an issue I've already fixed, than not know of an issue I haven't fixed.
Having trouble with the Spore ModAPI Launcher Kit? Let us know here!

If you're reading this, you have my permission to build off of my mods as long as I am credited. Please don't mirror my work unaltered, unless I no longer provide a working download.


Return to “Fixed Bugs”