Place More Colonies in Space Stage!!!

User avatar
HACKER80
First Sergeant
First Sergeant
Posts: 488
Joined: Fri Aug 12, 2011 4:27 am
Location: I think my hous.....................................
Contact:

Place More Colonies in Space Stage!!!

Unread postby HACKER80 » Fri Feb 01, 2013 8:21 am

Download here: http://www.mediafire.com/?2vh2a5ko01mo6ms
It's a new item cald Better Colonies, you can place more colonies but within the time (and only on a new planet), because it's goes very slow so that you can put more colonies (and have more spice and stuff).
I made this because of frostiebunnie who came with the idea.
Modding makes spore almost always better on every way :D
My Spore name is kassa80!!!

User avatar
Davo
The Boss
The Boss
Sergeant Major of the Davo Army
Sergeant Major of the Davo Army
Posts: 2180
Joined: Sun Dec 27, 2009 1:36 am
Location: NOLA
Contact:

Re: Place More Colonies in Space Stage!!!

Unread postby Davo » Fri Feb 01, 2013 4:37 pm

i thnk i have te original mod for infinite colonies somewhere in my storage folder... i will have a look soon.
Support my Site via Adf.ly : View the Ad or Skip the Ad


FrostieBunny
First Class
First Class
Posts: 68
Joined: Mon Jan 16, 2012 9:21 pm

Re: Place More Colonies in Space Stage!!!

Unread postby FrostieBunny » Sat Feb 02, 2013 1:31 am

I don't entirely understand what you mean by "but within the time (and only on a new planet)"

I'll go ahead and test it, though.

I tried it, didn't work.

User avatar
HACKER80
First Sergeant
First Sergeant
Posts: 488
Joined: Fri Aug 12, 2011 4:27 am
Location: I think my hous.....................................
Contact:

Re: Place More Colonies in Space Stage!!!

Unread postby HACKER80 » Sat Feb 02, 2013 7:59 am

FrostieBunny wrote:I don't entirely understand what you mean by "but within the time (and only on a new planet)"

I'll go ahead and test it, though.

I tried it, didn't work.

Frostieguy it's a new tool you know and it takes long for the colonies to build becuase the speed is from 300 to 1 and you can only set it on new planets much. So please it works but maybe not on your perfect way :)
Modding makes spore almost always better on every way :D
My Spore name is kassa80!!!

FrostieBunny
First Class
First Class
Posts: 68
Joined: Mon Jan 16, 2012 9:21 pm

Re: Place More Colonies in Space Stage!!!

Unread postby FrostieBunny » Sat Feb 02, 2013 3:25 pm

Oh, english isn't your first language.

Okay, so what I got from you is that it's a new tool, and I can only set it on planets I haven't already colonized? I'll test it out again.

FrostieBunny
First Class
First Class
Posts: 68
Joined: Mon Jan 16, 2012 9:21 pm

Re: Place More Colonies in Space Stage!!!

Unread postby FrostieBunny » Sun Feb 03, 2013 10:40 pm

Okay, I like it so far.


Return to “» Stage - Space”